LED verlichting

LED in vogelvlucht

Naar welke LED-oplossing ben je op zoek?

LED lampen

Wilt u LED lampen kopen? In ons brede aanbod aan LED lichtbronnen voorzien wij iedere klant van een geschikte LED lamp.In ons assortiment vindt u de mooiste Globe LED verlichting. De Globe LED lampen hebben een prachtige uitstraling en ogen mooi op iedere lamp, met of zonder lampenkap. Andere mooi vormgegeven LED lampen zijn de LED kaarsen. Deze lampenbollen kenmerken zich door een authentieke en gestroomlijnde uitstraling. Ook vindt u bij ons LED special. Dit zijn bijzonder vormgegeven lampbollen variërend in wattage, voltage en fitting.

Wilt u gewone LED lampenbollen? Wij verkopen ook LED gloeilampen en LED kogels tussen de 1 en 11 watt, dimbaar en niet-dimbaar, in diverse kleuren en met verschillende fittings. Ook kunt u bij ons terecht voor LED verlichting in diverse voltages. Zo verkopen we LED 12 volt, LED 230 volt en LED 36 volt.


LED spots

Stapt u over naar LED spots? Goede keuze! Of zijn uw huidige LED spots nodig aan vervanging toe? Vervelend. Gelukkig zit u hier aan het goede adres voor de beste LED spots, ongeacht de reden. LED spots brengen veel voordelen met zich mee, zoals een lager stroomverbruik en een langere levensduur.

Koop bij ons de beste LED inbouwspots. De overstap naar zuinige LED inbouwspots is zeer eenvoudig. De meeste LED inbouwspots zijn op dezelfde wijze te plaatsen als traditionele halogeenspots. Tevens kunt u bij ons terecht voor de mooiste LED opbouwspots. Verlicht uw woning op een stijlvolle zuinige manier met één van onze opbouwspots. Ook kunt u in ons assortiment een gevarieerd aanbod aan LED voedingen vinden voor iedere voltage LED lamp.


LED strips

Op zoek naar kwalitatieve LED verlichting? Bij Alleenmaarled.nl vindt u verschillende LED strips. LED strips bieden u de mogelijkheid om heel subtiel en eenvoudig een galante sfeer te geven aan iedere ruimte.

In ons assortiment vindt u LED strips voor binnen gebruik, maar ook LED strips voor buiten. Of het nu gaat om sfeerverlichting op het terras of achter een bar? Met decoratieve LED verlichting pimpt u iedere ruimte op. Met een controller en afstandsbediening maakt u het mogelijk om de LED verlichting te dempen of op te helderen. Ook kunt u in ons assortiment een gevarieerd aanbod aan LED voedingen vinden voor iedere LED strip verlichting.

LED accessoires

Op zoek naar LED accessoires als aanvulling op uw huidige LED verlichting? Bekijk ons brede assortiment aan LED accessoires, van rubber ringen, stucframes tot en met fittingen en voedingen.

Niets is zo fijn als in de avond het licht wat te dempen. Een goede LED dimmer is dan onmisbaar. In ons assortiment vindt u verschillende soorten dimmers in de meest uiteenlopende prijzen en wattages. Heeft u een LED fitting nodig? Kijk dan eerst welke fitting uw huidige LED verlichting heeft, én vindt bij ons de juiste fitting. Wij bieden de volgende LED fittingen aan: E14, E27, GU10, GX5.3, GU5.3, GU4, G4, GX53 en GU9. Ook kunt u in ons assortiment een gevarieerd aanbod aan LED voedingen vinden voor iedere LED lamp.

LED binnenverlichting

LED verlichting voor binnen is een goede keus. LED lampen zijn niet alleen zuinig en duurzaam, maar ogen ook erg mooi door de vormgeving van de lampbollen en de lichtval. Met LED verlichting brengt u een magnifieke sfeer in huis.

Wilt u uw huis verlichten met LED lampen? Dan bent u bij alleenmaarled.nl aan het goede adres. Wij bieden u een breed assortiment aan LED binnenverlichting, waaronder bureau,- en tafellampen, staande armaturen, hangende armaturen, wand armaturen en plafond armaturen tegen de meest uiteenlopende prijzen. In ons assortiment vindt u LED verlichting met verschillende fittingen, voltages en wattages.


LED buitenverlichting

LED verlichting voor buiten is een goede keus. Niet alleen omdat LED lampen zuinig en duurzaam zijn, maar vooral omdat LED lichtbronnen enorme sfeermakers zijn. Met LED verlichting geeft u uw tuin, terras of buitenmuren een gezellige en subtiele sfeer.

Wilt u buitenshuis verlichten met LED lampen? Dan bent u bij alleenmaarled.nl aan het goede adres. Wij bieden u een breed assortiment aan LED buitenverlichting, waaronder LED stralers, wandverlichting, tuinpalen en grondverlichting. Met ons brede assortiment kunt u uw tuin of uw terras voorzien van de mooiste LED verlichting. In ons assortiment vindt u verlichting met verschillende fittingen, voltages en wattages.