• Contact tussen 9.00u en 18.00u
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Klantenservice altijd geholpen door een specialist
  • Niet goed? Geld terug. Tot 21 dagen retour

Lichtadvies

Advies van AlleenmaarLED

Bij alleenmaarled kunt ook terecht voor een lichtadvies. Of heeft u andere vragen over welke LED lamp voor u het meeste geschikt is dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via de mail info@alleenmaarled.nl of telefonisch 040-341 00 02. U kunt ook altijd onze contact pagina gebruiken.

Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur. We streven er naar om u binnen twee uur antwoord te geven.

Waarom een Lichtadvies?

De juiste verlichting draagt bij aan de juiste sfeer die u wenst in een bepaalde ruimte. Een keuken heeft ander soort verlichting nodig als een woonkamer. Voor sommige ruimtes heeft u juist werkverlichting nodig terwijl een andere ruimte alleen maar sfeerverlichting nodig heeft. Alleenmaarled kan u helpen met het maken van de juiste keus voor uw verlichting.

Voorbeeld:

Belangrijk om te weten is wat voor soort verlichting u wilt? Sfeerverlichting of werkverlichting? Wilt het licht gaan dimmen? Dit zijn allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen tijdens het lichtadvies.

Wilt u een lichtadvies mail dan een plattegrond van de ruimte waar u het lichtadvies over wilt naar info@alleenmaarled.nl. Voeg eventueel als het mogelijk is foto’s van ruimtes toe. Alleenmaarled neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw Online Specialist

Uw Online Specialist

Uw Voordeel

Betaling & Levering

 

Heb je een vraag?

Bel ons op: 040 341 00 02