• Contact tussen 9.00u en 18.00u
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Klantenservice altijd geholpen door een specialist
  • Niet goed? Geld terug. Tot 21 dagen retour

Retourneren

Is er iets defect of wilt u ruilen?

Retourneren

Bij Alleenmaarled heeft u een zichttermijn van 21 dagen.

Het kan voorkomen dat het product dat u heeft besteld niet aan uw verwachtingen voldoet. U heeft dan het recht om het product binnen 21 dagen na ontvangst retour te sturen.

Alleenmaarled heeft geen probleem met het terug sturen van de producten. Wel moet de retour zending aan een paar voorwaarden voldoen:

Ga zorgvuldig met de producten om die u retour wilt sturen. Zorg dat de producten goed verpakt terug gestuurd worden. Gebruik voor het retour sturen van de producten een stevige doos en geen enveloppe.
Maak gebruik van het herroepingsformulier dat bij de geleverde producten bijgesloten zit. Dit is geen verplichting maar maakt het wel gemakkelijk voor een snelle afhandeling van u retour.
De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.
De producten die retour komen moeten in de originele verpakking terug gestuurd worden. De verpakking mag niet beschadigd , beplakt of beschreven zijn.
Ruilen:

Wilt u het product ruilen dan kunt u het beste de stappen volgen voor het retour zenden. Het product dat u wilt hebben kunt u dan opnieuw bestellen.

Verkeerde producten geleverd:

Heeft u producten ontvangen die u niet besteld heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice zal zorgen dat u dan zo snel mogelijk de juiste producten ontvangt. De kosten voor het retour zenden van verkeerd geleverde producten komen voor rekening van Alleenmaarled.

Producten defect:

Het kan weleens voorkomen dat een product tijdens het verzenden defect raakt. Of dat het product binnen de garantietermijn defect is. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. De klantenservice zal het probleem zo goed en snel mogelijk voor u oplossen.

De klantenservice kunt u bereiken via e-mail info@alleenmaarled.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Uw Online Specialist

Uw Online Specialist

Uw Voordeel

Betaling & Levering

 

Heb je een vraag?

Bel ons op: 040 341 00 02