Robus, slimme verlichting voor elk huis

ROBUS is een hoogwaardig lichtmerk dat is gespecialiseerd in slimme verlichting. De sterke punten van het merk zijn vooruitstrevend, energiezuinig, betaalbaar, hoogwaardig. ROBUS is een Nederlands/Britse samenwerking met een stabiel en enorm internationaal netwerk en een stabiele organisatie die een perfect oog heeft voor de wensen van het grote publiek. Dat is perfect terug te zien in het assortiment dat zowel vooruitstrevend, kwalitatief als betaalbaar is. 

 

‘Robus’ is Latijns voor ‘stevigheid’ (of robuust). Dat vertegenwoordigt de sterke positie die het merk internationaal gezien inneemt en de kwaliteit die het merk nastreeft. In het Verenigd Koninkrijk, Ierland, China en Australië is de verlichting al in veel huishoudens te vinden. In Nederland groeit de populariteit enorm. Logisch, want in steeds meer huizen is slimme verlichting te vinden. Tot voor kort was dit alleen voor mensen met een groter budget. Daar maakt ROBUS een einde aan en maakt slimme verlichting (ook wel domotica geheten) tot een betaalbare én kwalitatieve keuze die toegankelijk is voor iedereen. 

 

Slimme verlichting

Slimme verlichting is een echte verrijking voor uw woning. Wat is er nou precies slim aan de nieuwe vormen van verlichting?

 

Technologie: hou je van technologische ontwikkelingen? Dan mag slimme verlichting niet ontbreken. Vaak wordt dit geïntroduceerd na een verhuizing, verbouwing of (gefaseerde) vervanging van bestaande lampen. De app op je telefoon bedient je lichtbronnen.

 

Besparing: de eerste besparing is vaak al de overstap naar LED. Bovendien zorgt de eenvoud van bediening voor besparing. Ben je bijvoorbeeld vergeten een lamp uit te doen? Met de app kun je op elk gewenst moment de verlichting aanpassen. Ook als je niet thuis bent.

 

Veiligheid: ben je langer op het werk dan gedacht? Als het donker wordt dan wil je graag dat er een lamp aan is thuis. Met een paar klikken in de app is het zo geregeld. Ook kun je scenario’s instellen, zodat bijvoorbeeld op werkdagen automatisch de lamp aangaat op een bepaald tijdstip. 

 

Comfort: opstaan om een lamp aan te doen of te dimmen? Dat is verleden tijd met slimme verlichting. Slimme verlichting is de volgende stap naar meer comfort. 

 

Variatie: licht dimmen, een andere kleur, lamp aan, lamp uit… via de app pas je snel de verlichting aan. Eerst even een boek lezen en daarna spannende film kijken. In een handomdraai wijzig je de verlichting die past bij je activiteit of sfeer.

 

ROBUS, de juiste keuze

Het assortiment aan slimme verlichting van ROBUS is ‘the next step’. Als je een woning wilt die zowel slim als efficiënt is dan is ROBUS ideaal om dit op een betaalbare wijze te realiseren. Wil je hiermee van start gaan? AlleenmaarLED.nl is het officiële verkooppunt in Nederland. We kunnen je dus perfect helpen, laten zien hoe het werkt en adviseren over de mogelijkheden in jouw huis. Onze lichtspecialisten helpen je graag.